Dagtochten Mallorca

Mallorca, Ibiza

De Balearen staan bekend om de schitterende natuur. Door het grote aantal zonne-uren groeien er talrijke bomen, planten, bloemen en kruiden. Mallorca, Menorca en Ibiza zijn schitterende eilanden om uw vakantie door te brengen.

Baaitjes en dorpjes als ansichtkaartjes.

Baaitjes en dorpjes als ansichtkaartjes.

Aan strand is op de Balearen ook zeker geen gebrek. Van enorme, toeristische stranden waar de toeristen zij aan zij liggen, tot kleine rustige strandjes in afgelegen baaien waar nudisme is toegestaan.

Als u van plan bent om een auto te huren, dan is het leuk om een grot te bezoeken. Op Mallorca zijn er meer dan 800 maar helaas kunnen er slechts enkele bezichtigd worden. De Cuevas del Drach is de bekendste grot van Mallorca want het is dan ook een echt adembenemend natuurwonder. Het is één van de grootste grotten ter wereld en door gebruik van bijzondere belichtingseffecten wordt voor een unieke sfeer gezorgd. Het hoogtepunt van uw bezoek is meteen een dieptepunt. Want helemaal beneden is rond het grootste ondergrondse meer ter wereld een amfitheater gebouwd, vanwaar u een indrukwekkende sound- en lightshow kunt gadeslaan.

Zeil mee langs deze bijzondere kusten met de diverse leuke plaatsjes, goed geoutilleerde havens en geniet van het heerlijke eten en drinken, zowel aan boord als aan de wal. Wij zijn graag uw reisleiders!

Meer informatie? Vul dan ons contactformulier in.
U kunt natuurlijk ook even bellen naar +31 (0)654 334424.