Dagtochten IJsselmeer

Iets te vieren? Of gewoon een dag uitwaaien?

Het kan op onze luxe Beneteau 46, “Spirit”!

Beleef de ruimte, het comfort en maak gebruik van al onze faciliteiten.

Onze Beneteau zeilt met maximaal 10 personen.

Voor meerdaagse cruises, met meer dan 4 personen, zijn combinaties met een hotel of vakantiewoningen mogelijk. Meer informatie over de schepen vindt u hier.

Een dag zeilen met familie en/of vrienden, huwelijksfeesten, verjaardagen en recepties. Wij maken een programma op maat voor u.

De ervaren bemanning, bestaande uit een schipper en zijn maat, zorgt ervoor dat u niets tekort komt. Actief meezeilen, navigeren of gewoon genieten van het zeilen? Iedereen krijgt letterlijk de ruimte.

Onze Beneteau 46 is een prachtig scherp jacht, een genot om mee te zeilen!

Zeilervaring is niet nodig en kennis van ingewikkelde zeiltermen evenmin. De bemanning wijdt u graag in in de wereld van het zeilen en is altijd standby.

De “Twins” verzorgt in de zomermaanden vakantiecruises rond de Balearen. Deze eilandengroep in de Middellandse Zee bestaat uit Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera. Prachtige eilanden met veel natuurschoon, idyllische baaitjes en strandjes. Meer hierover vindt u bij Vakantie Balearen.

In de wintermaanden kiest de “Twins” voor een ligplaats op Tenerife van waaruit diverse eilanden zoals El Hierro, La Gomera en La Palma kunnen worden bezocht. Klik op Vakantie Canarische Eilanden voor meer informatie.

Meer informatie? Neem ontact met ons op!