Tenerife

Boek een hut voor 1 of twee personen

Geniet van een heerlijke zeilvakantie!

Tapa´s, Ropa Vieja, Papas Arrugadas, Mojo´s, Pimientos Rellenos,  Pescados, Parrilladas, Tortillas, Pinchos, Ron Miel, Miel de la Palma.
Geen idee wat het allemaal is? Kom naar de Canarische Eilanden en leer deze heerlijke gerechten, drankjes en producten kennen!

Home made tapas

Voorstel programma:

Dag 1: Aankomst aan boord waar wij je verwelkomen met tapa´s en een heerlijk diner
Dag 2: Zeilen naar La Gomera, San Sebastian. Diner aan de wal in een gezellig, typisch Canarisch restaurant.
Dag 3: Een dag sightseeing La Gomera met bezoek aan het oerbos.
Dag 4: Zeilen naar La Palma, Santa Cruz de la Palma of Tazacorte.
Dag 5: Zeilen naar Valle Gran Rey  op La Gomera.
Dag 6: Zeilen naar Tenerife. Diner aan de wal, keuze uit diverse goede restaurants.
Dag 7: Terugvlucht.

Het ontbijt, de lunch en 5x per week het diner worden door je bemanning aan boord verzorgd.

Je beschikt over een tweepersoonshut met eigen douche en toilet. Singles kunnen beschikken over een eigen tweepersoonshut. Vind je het niet erg om je hut te delen? Laat het ons weten en wij kijken hoe wij e.e.a. kunnen combineren.

Geinteresseerd? Schrijf je dan nu in! Het aantal plaatsen per week is beperkt, dus wees er snel bij!

Wat kun je verwachten?

Het zeilen tussen de eilanden is een bijzondere ervaring, zeker op onze catamaran. Een catamaran vaart namelijk altijd rechtop, ook tijdens het zeilen. Met een beetje geluk spelen de dolfijnen voor de beide boegen. Het grote voordek is voor een deel voorzien van een trampoline, zodat u letterlijk boven de dolfijnen zweeft. Maar ook zonder dolfijnen is het heerlijk ontspannen en uitermate geschikt om lekker te zonnen. Genieten van de prachtige rotskusten, prachtige ankerbaaien, leuke vissersdorpjes, locale markten, kortom… voor elk wat wils.

De dagprogramma’s worden zoveel mogelijk naar jouw wens ingedeeld. Je bepaalt dus of je ’s avonds lekker wilt flaneren over een boulevard, of wilt genieten van een prachtige zonsondergang op een bijzonder ankerplaats onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Een dagje niet zeilen, maar wandelen, winkelen of een combinatie hiervan? Het kan met de Sail4fun Catamaran “Twins”.

Wij laten je deze eilanden eens van een heel andere kant zien. Er is veel natuurschoon en er zijn leuke plaatsjes en gezellige haventjes om te bezoeken buiten de toeristische gebieden.

Wij ontvangen je graag aan boord. Wil je actief meezeilen? Of wil je alles weten over navigeren? Of juist niet en alleen maar lekker genieten van deze bijzondere zeiltocht?

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Deze reis is inclusief: bedden- en linnengoed, eindschoonmaak, schipper en maat.
Exclusief boordkas, vliegreis, transfers, uitgaven aan de wal. (€30 p.p.p.d.)