Oceaanzeilen

Het échte oceaanzeilen!

Altijd al een nachtje door willen varen, maar nog nooit gedaan? Dit is je kans! Beleef deze avontuurlijke reis waarbij veel gevaren wordt, waar je actief deel kunt nemen aan het zeilen, navigeren en wachtlopen.

Uiteraard is er voldoende tijd voor ontspanning, gezelligheid en lekker eten en drinken. Stap aan boord van de Twins en wordt ook een échte zeebonk.

Schrijf je nu in!

Tenerife – Gibraltar, 14-daagse reis
(28 maart t/m 11 april 2019)
Totale afstand 750 mijl (rechtwijzend).

We vertrekken vanaf Tenerife. Afhankelijk van de weersvoorspellingen bepalen we de te varen route. Op dit traject is de wind overwegend uit noordelijke richtingen. Dat houdt in dat we waarschijnlijk veel moeten laveren, waardoor de af te leggen afstand groter wordt. Het kan gunstig zijn om via Lanzarote te varen.

Gibraltar- Gran Canaria. Canarische Eilanden, 14-daagse reis
(7 t/m 21 oktober 2019)

Totale afstand 750 mijl (rechtwijzend).

Zodra de weersomstandigheden gunstig zijn varen wij van Gibraltar naar Gran Canaria. Deze tocht is 750 mijl, waarvoor wij met gunstige wind ongeveer 5 dagen nodig hebben. Deze non-stop reis voert ons over de Atlantische Oceaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven er dus nog een paar dagen over om ofwel Gibraltar ofwel Gran Canaria te bezoeken.

Zowel binnen als buiten is het aangenaam toeven. De ruime salon, de overdekte kuip en natuurlijk uw eigen twee persoonshut met douche en toilet geven iedereen letterlijk de ruimte.

Wij zorgen voor meer dan voldoende eten en drinken aan boord en verzorgen de maaltijden.