Catamaran "Twins"

Catamaran Twins. Luxe, ruimte en comfort!

Dit schip, een Nautitech 44, met een lengte van bijna 14 meter is een genot om mee te zeilen. Het zeilgebied is altijd zonnig. In de winter zeilt de Twins rond de Canarische Eilanden en in de zomer rond Mallorca. Zon, zee, zeilen is het motto. Op Mallorca kun je een hele of halve dag genieten van de zon, het zeilen en heerlijk eten en drinken.

Of, je kunt een week of langer meezeilen. Twee maal per jaar kun je meezeilen op een oceaantocht van Gibraltar naar Gran Canaria in het najaar en in het voorjaar weer terug.

Zeil mee, relax, hijs de zeilen en geniet van het heerlijke eten en drinken aan boord.

Het schip beschikt over een router. Zodra er WIFI verbinding is, kan iedereen gebruik maken van internet. Het opladen van telefoons en tablets kan ook tijdens het zeilen.

Graag tot ziens aan boord van de Twins!

[robo-gallery id=”4700″]

Welkom aan boord bij Han en Ingrid!

Zij hebben veel zeilervaring en zijn in 2008 gestart met de splinternieuwe “Twins”, waarmee zeilvakanties en dagtochten worden aangeboden.

Han en Ingrid zijn gastvrij en vinden het nog steeds geweldig om steeds weer mensen te ontmoeten. Velen zijn al meerdere keren meegeweest en het weerzien is altijd weer een feest.

Zij zorgen voor heerlijk eten en drinken aan boord. Daarnaast beschikken zij over alle informatie over de eilanden en zijn graag bereid je te wijzen op de “best places to be”.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte? Vul het formulier in en wij sturen je geheel vrijblijvend een offerte.

Tot ziens!

Bemanning catamaran Twins

 Benieuwd naar onze andere schepen en bemanning?

Zeiljacht “Spirit”

Catamaran “Good Hope”