Dagtochten IJsselmeer

Het zeewaardige zeiljacht Spirit is een Beneteau Oceanis 46

Dit ruim 14 meter lange zeiljacht is gebouwd in 2009 en voorzien van accomodatie voor 4 tot 6 personen voor meerdaagse tochten en voor 8 personen voor dagtochten.

Aan boord vindt u alle faciliteiten voor een heerlijk dagje uit.

Ook voor meerdaagse tochten is de Spirit uitermate geschikt. Het schip is voorzien van alle gemakken, ruime slaapkamers, 2 ruime toiletten met warme douche. Het schip is sportief getuigd, voorzien van moderne navigatie apparatuur en het voldoet aan de strengste veiligheidseisen.
Een zeiljacht waarop u uitstekend kunt genieten van een prachtige zeiltocht.

[robo-gallery id=”5406″]

Ook voor meerdaagse tochten is de Spirit uitermate geschikt. Het schip is voorzien van alle gemakken, ruime slaapkamers, 2 ruime toiletten met warme douche. Het schip is sportief getuigd, voorzien van moderne navigatie apparatuur en voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

De bemanning, Rob en Suzanne Greven

Rob en Suzanne Greven hebben veel ervaring en zeilen vaak wedstrijden ook op zee. Zij verwelkomen je graag aan boord voor een heerlijk zeiltocht. Zij zorgen voor een relaxte sfeer, en beantwoorden graag alle vragen met betrekking tot de boot en het zeilen. Zelf sturen? Zeilen hijsen? Of gewoon relaxen en genieten van de wind en het water. Het kan met Rob en Suzan!

Bemanning Spirit

 

Benieuwd naar onze andere schepen en bemanning?

Catamaran “Twins”

Catamaran “Good Hope”