Een week of langer ongecompliceerd genieten, uitrusten, nieuwe dingen zien? Zeilen met de Twins van Ingrid en Han tussen de Canarische eilanden!

Helemaal top. Zo relaxed en tegelijk toegewijd als jullie zijn! Een heerlijke week met veel slapen, varen, eilanden bezoeken en niet te vergeten lekker en gezellig eten en drinken. Wat ik echt heel fijn vond is het gewone, het vanzelfsprekende van het hele verhaal. Geen opgeklopte dingen, maar lekker gewoon 10 dagen in de watten gelegd zonder poespas en ook gewoon zelf dingen doen, als je dat wilde (afwassen, koffie maken dat soort dingen). Geven en nemen. Zo vanzelfsprekend.
De voorbereiding prima: geen overdreven voorschriften, maar wel in de voorbereiding goede reacties op vragen (van ons uit), snelle en volledige communicatie.
Op de boot: ook belangrijk, de boot is natuurlijk van Ingrid en Han, maar ik voelde me helemaal thuis. Kon alles doen, inclusief spulletjes in de kajuit laten slingeren bijvoorbeeld. Het zeilgebied is prima. De eilanden afwisselend, uitdagend zelfs.

Ingrid en Han zijn gewoon echte mensen. Doen zich niet leuker of anders voor dan ze zijn, ook dat was heel belangrijk.
Tsja hoe mooi kan iets zijn: we hebben met z’n allen ook nog verschrikkelijk veel gelachen. Om elkaar en om allerlei dingen.

Jeroen