Dagtochten IJsselmeer

Het zeewaardige zeiljacht Spirit is een Beneteau Oceanis 46

Dit ruim 14 meter lange zeiljacht is gebouwd in 2009 en voorzien van accomodatie voor 8 personen. Aan boord vindt je alle faciliteiten voor een (zakelijk) dagje uit. Zo bevindt zich aan boord o.a. een computer met internetverbinding met dvd speler. Kortom een zeiljacht waarop je uitstekend kunt vergaderen en ondertussen kunt genieten van een prachtige zeiltocht.

Zeiljacht Spirit Beneteau 46
sailing Spirit Beneteau 46
Zeiljacht Spirit
Zeiljacht Spirit inside

Ook voor meerdaagse tochten is de Spirit uitermate geschikt. Het schip is voorzien van alle gemakken, ruime slaapkamers, 2 ruime toiletten met warme douche. Het schip is sportief getuigd, voorzien van moderne navigatie apparatuur en voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

De bemanning, Rob en Suzanne Greven

Rob en Suzanne Greven hebben veel ervaring en zeilen vaak wedstrijden ook op zee. Zij verwelkomen je graag aan boord voor een heerlijk zeiltocht op het IJsselmeer. Zij zorgen voor een relaxte sfeer, en beantwoorden graag alle vragen met betrekking tot de boot en het zeilen. Zelf sturen? Zeilen hijsen? Of gewoon relaxen en genieten van de wind en het water. Het kan met Rob en Suzan!

De bemanning van de Spirit

Benieuwd naar onze andere schepen en bemanning?

Catamaran “Twins”