Prachtige baai

Prachtige zeiltochten rond Mallorca

De Balearen zijn bekend vanwege de prachtige natuur. Door het grote aantal zonuren groeien er veel bomen, planten, bloemen en kruiden. Mallorca en Ibiza zijn prachtige eilanden om uw vakantie door te brengen.

Dagtochten en weektochten

Ankerbaaitjes en dorpen als briefkaarten

Er zijn veel prachtige stranden. Enorme stranden waar veel toeristen komen, maar ook kleine rustige zandstranden in afgelegen baaien waar nudisme is toegestaan. We weten de mooiste baaien waar u mooi kunt zwemmen en snorkelen vanaf de boot.

Een grot bezoeken?

Als u van plan bent om een auto te huren, is het leuk om een grot te bezoeken. Op Mallorca zijn er meer dan 800, maar helaas zijn er slechts een paar te bezoeken. De Cuevas del Drach is de meest beroemde grot van Mallorca, want het is een werkelijk adembenemend natuurlijk wonder. Het is een van de grootste grotten ter wereld en door het gebruik van speciale lichteffecten wordt een unieke sfeer gecreëerd. Het hoogtepunt van uw bezoek is tevens het dieptepunt. Rond het grootste ondergrondse meer van de wereld is een amfitheater gebouwd, waar u een indrukwekkend geluid- en lichtshow kunt bekijken.

Palma de Mallorca

Open Top bus Palma
Een bezoek naar Palma de Mallorca is zeer de moeite waard. Deze mooie stad met zijn historische gebouwen, een grote kathedraal, parken, terrassen en winkels heeft de allure van een metropool. De sfeer is ontspannen en typisch Spaans. Een wandeling door de stad of een dag met de open top bus is een must!

Varend de kust ontdekken

Varen langs deze kustlijn is een bijzondere ervaring. met verschillende plezierige, heerlijke ankerbaaien terwijl u kunt genieten van heerlijk eten en drinken, zowel aan boord als aan wal.

Informatie over Mallorca?

Meer informatie? Vul ons contactformulier in.
U kunt ons ook telefonisch bereiken: + 31 (0) 654 334 424.