Vergadering, zakenrelatiedag, bedrijfstraining of een bedrijfsuitje?

Onze luxe catamarans op Mallorca zijn dé ultieme locaties op het water. Zeilen, maar niet scheef gaan, veel ruimte en comfort. Maak gebruik van al onze faciliteiten, zoals een groot presentatiescherm, internetverbinding én een goede catering. De ervaren bemanning zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Vergaderen aan boordAan boord kunt u ongestoord vergaderen en presentaties houden. Tussendoor even uitwaaien, even aan het roer staan of gewoon even uw gedachten laten gaan op het grote voordek? Uw pauzes waren nog nooit zo ontspannend en inspirerend!

Wat dacht u ervan de contacten met uw relaties te verstevigen of potentiële klanten te interesseren voor uw producten? Tijdens een relatiedag zorgen wij ervoor dat er veel contactmomenten tussen u en uw relaties zijn: netwerken is immers onlosmakelijk met een dag als deze verbonden.

Zowel voor binnenlandse als buitenlandse zakenrelaties is het een bijzondere ervaring om Mallorca  per schip te bezoeken.

Alle bedrijfstrainers die bij ons aan boord waren, zijn unaniem. “Deze locatie is zeer doeltreffend en geeft het beste resultaat. De ongedwongen sfeer en de entourage geven de training nét dat beetje extra.”

 

[huge_it_slider id=”3″]

Dit is de ideale combinatie van werk en ontspanning. U heeft een panoramisch, zeer rustgevend uitzicht. Laat uw gedachten gaan, ontwikkel nieuwe ideeën en profiteer van maximale privacy!

Bedrijfsuitjes

Even een paar dagen met collega´s op stap? Geniet van een zeiltocht in de baai van Palma de Mallorca in de zomermaanden.

Mallorca is een prachtig eiland met als cultureel hoogtepunt Palma de Mallorca. Er zijn diverse andere activiteiten die wij voor u kunnen organiseren. U kunt bijvoorbeeld met de trein van Palma de Mallorca naar Soller, een prachtig plaatsje met leuke terrassen, een kathedraal, nauwe straatjes en artistieke winkeltjes. Van hieruit kunt u met het authentieke stoomtreintje naar Puerto de Soller aan de kust.

Wij adviseren u graag!

Bent u met meer dan 12 personen? Dan kunnen wij meerder schepen inzetten. De schippers zijn goede zeilers die een wedstrijd wel zien zitten!

Onze catamarans bieden ruimte aan groepen tot maximaal 12 personen per schip.

Geniet van de ongedwongen sfeer en lekker eten en drinken.

Meer informatie? Neem contact met ons op, wij maken vrijblijvend een offerte voor de beste incentives.

[huge_it_slider id=”4″]