Meezeilen rond Mallorca

Data: tussen 15 mei en 18 september.

Er worden heerlijke meerdaagse tochten gepland, waarbij genieten, relaxen en natuurlijk zeilen hand in hand gaan. Wij weten de mooiste plekjes!

Baaitjes en dorpjes als ansichtkaartjes.

Baaitjes en dorpjes als ansichtkaartjes.

Geniet van de prachtige rotskusten, prachtige ankerbaaien, leuke vissersdorpjes, locale markten, kortom… voor elk wat wils. De ervaren bemanning zorgt ervoor dat u niets te kort komt. De dagprogramma’s worden zoveel mogelijk naar uw wens ingedeeld. U bepaalt dus of u ‘s avonds lekker wilt flaneren over een boulevard, of wilt genieten van een prachtige zonsondergang op een bijzonder ankerplaats onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Een dagje niet zeilen, maar wandelen, winkelen of een combinatie hiervan? Het kan met de Sail4fun Catamaran “Twins”.

Wij laten je ddit eiland eens van een heel andere kant zien. Er is veel natuurschoon en er zijn leuke plaatsjes en gezellige haventjes om te bezoeken buiten de toeristische gebieden. Kortom, je ziet het eiland op een heel andere manier.

Wij ontvangen je graag aan boord. Wil je actief meezeilen? Of wil je alles weten over navigeren? Of juist niet en alleen maar lekker genieten van deze bijzondere zeiltocht?

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Deze reis is inclusief: bedden- en linnengoed, gebruik bijboot en eindschoonmaak.
Exclusief vliegreis, transfers en boordkas. Uit de boordkas worden havengelden, dieselolie en eten en drinken betaald.

[huge_it_slider id=”8″]