Meezeilen rond de Canarische Eilanden.

Er worden heerlijke weektochten gepland naar de minder bekende eilanden La Gomera, La Palma en El Hierro. Deze eilanden met kleine dorpjes, vriendelijke mensen en prachtig natuurschoon zijn meer dan een bezoek waard. Wij weten de mooiste plekjes!

Het zeilen tussen de eilanden is een bijzondere ervaring, zeker op onze catamaran. Een catamaran vaart namelijk altijd rechtop, ook tijdens het zeilen. Met een beetje geluk spelen de dolfijnen voor de beide boegen. Het grote voordek is voor een deel voorzien van een trampoline, zodat u letterlijk boven de dolfijnen zweeft. Maar ook zonder dolfijnen is het heerlijk ontspannen en uitermate geschikt om lekker te zonnen. Genieten van de prachtige rotskusten, prachtige ankerbaaien, leuke vissersdorpjes, locale markten, kortom… voor elk wat wils. De ervaren bemanning zorgt ervoor dat u niets te kort komt. De dagprogramma’s worden zoveel mogelijk naar uw wens ingedeeld. U bepaalt dus of u ’s avonds lekker wilt flaneren over een boulevard, of wilt genieten van een prachtige zonsondergang op een bijzonder ankerplaats onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Een dagje niet zeilen, maar wandelen, winkelen of een combinatie hiervan? Het kan met de Sail4fun Catamaran “Twins”.

Wij laten u deze eilanden eens van een heel andere kant zien. Er is veel natuurschoon en er zijn leuke plaatsjes en gezellige haventjes om te bezoeken buiten de toeristische gebieden. Kortom, u ziet de eilanden eens op een heel andere manier.

Wij ontvangen u graag aan boord. Wilt u actief meezeilen? Of wilt u alles weten over navigeren? Of juist niet en alleen maar lekker genieten van deze bijzondere zeiltocht?

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Deze reis is inclusief: bedden- en linnengoed, gebruik bijboot en eindschoonmaak.
Exclusief vliegreis, transfers en boordkas. Uit de boordkas worden havengelden, dieselolie en eten en drinken betaald.